Pareri despre mierea de Manuka

Mierea de Manuka este cunoscuta pentru proprietatile sale antiseptice si pentru felul in care se lupta cu microbii, bacteriile sau virusurile. Consumul zilnic poate preveni aparitia anumitor boli si afectiuni si iti va da o stare generala mai buna. Pentru a afla care sunt beneficiile si motivele pentru care trebuie sa incerci mierea de Manuka, citeste lista de mai jos.

Este mai eficienta si mai usor de consumat decat alte produse naturale

Daca ai avut o raceala pe care ai incercat sa o tratezi naturist, cel mai probabil ai testat o groaza de metode si produse care nu au avut efect in totalitate. Spre deosebire de usturoi, mierea de Manuka poate ameliora mai multe afectiuni si asta fara sa iti dea o respiratie neplacuta. Poti consuma mierea de Manuka inclusiv la birou, fara sa fii stanjenit.




Este cel mai puternic antibiotic natural

Este demonstrat ca mierea are efect antiseptic, iar mierea de Manuka este chiar mai puternica decat cea normala. Consumul zilnic poate preveni instalarea anumitor virusuri si este eficient in tratarea infectiilor. Spre deosebire de antibioticele de sinteza, mierea de Manuka nu are efecte adverse si poate fi consumata preventiv, nu numai pentru beneficiile ei asupra sanatatii, ci si pentru gustul special.

Este produsa in Noua Zeelanda

Poate nu pare un motiv foarte convingator, dar mierea de Manuka este facuta doar din polenul si nectarul arborelui de manuka, ce creste doar in zonele nepoluate ale Noii Zeelande. Faptul ca este disponibila aproape oriunde in lume ne poate garanta calitatea si beneficiile ei.


Este naturala

Inainte de a consuma miere de Manuka trebuie sa stii ca proprietatile ei difera nu doar de la un producator la altul, ci si de la un borcan la altul. De aceea, noi iti recomandam sa incerci mierea 100% RAW, care iti garanteaza ca produsul nu a fost prelucrat sau pasteurizat. Efectele mierii naturale raw sunt mai puternice deoarece pasteurizarea scade proprietatile benefice ale produsului.

Are un gust placut, dar diferit fata de mierea normala

Mierea de Manuka este cu siguranta mai placuta la gust decat majoritatea medicamentelor si poate fi administrata chiar si copiilor. Pe langa faptul ca o sa le placa, o sa le creasca si imunitatea, iar organismul lor va fi pregatit sa se apere impotriva bacteriilor si virusurilor.


Noi credem ca motivele de mai sus sunt destul de serioase pentru a incepe sa folosesti mierea de Manuka pentru a preveni si trata anumite afectiuni. 

Un comentariu: