Pareri despre afacerile pentru femei



Afacerile pentru femei au inceput sa aiba tot mai mult succes in urma liberalizarii pietei si a masurilor de incurajare luate la nivel European si nu numai. Chiar daca in urma cu doar doua decenii procentul femeilor care detineau o afacere era extrem de mic, mai ales in statele din Europa de Est, de cativa ani se observa o crestere brusca a numarului de femei care aleg calea antreprenoriatului si ajung sa-si deschida propria firma.

De asemenea, putem remarca si faptul ca mai exista foarte putine domenii destinate exclusiv barbatilor. Odata cu automatizarea muncii, femeile au inceput inceput sa activeze chiar si in domenii mai dure, precum cel al industriei. Totusi, daca anumite meserii precum mineritul sau constructiile sunt considerate in continuare meserii exclusiv masculine, exista si asa zicesele meserii de femei pe care multi barbati le evita: servicii de menaj,

Daca ar fi sa amintim alte articole care vorbesc despre idei de afaceri pentru femei, ar trebui sa ne oprim la cel de pe site-ul Finanza. In acest articol, vei putea gasi cateva trenduri in afacerile care au fost puse pe picioare de femei si care pot fi numite cel putin infloritoare.

Cele mai multe afaceri sunt incepute in propria locuinta, fara un capital foarte mare si fara investitii riscante. Afaceri precum confectionarea de cadouri hand-made sau servicii de manichiura/pedichiura sunt extrem de intalnite in ziua de astazi. Majoritatea au in spate o femeie care si-a dorit sa fie independenta si sa lucreze pentru propriul ei vis.

In concluzie, parerea mea despre afacerile pentru femei este ca sunt binevenite si extrem de importante pentru bunul mers al societatii in care traim. Sa speram ca vor continua sa creasca, atat din punct de vedere al numarului, cat si din punct de vedere al cifrei de afaceri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu