Pareri despre marturiile de botez – amintiri la inceput de drum pentru prietenii tai

Botezul unui copil este un eveniment special si mult mai intim decat casatoria. Daca la nunta poate participa un numar impresionant de persoane, cand vine vorba de botez, numarul persoanelor care pot fi invitate se restrange dramatic. Asta pentru la de cele mai multe ori, botezul este momentul in care ai prietenii si cunostintele foarte apropiate alaturi de tine. Organizarea unui astfel de eveniment nu este cu mult mai facila decat organizarea unei nunti. Singurul factor diferentiator poate fi numarul de persoane care vor participa. In rest, pasii urmati sunt asemanatori. Un detaliu foarte important si care trebuie luat in seama de fiecare data sunt marturiile de botez. Acestea sunt amintiri pe care invitatii le vor pastra cu mare drag, in special daca au fost alese corect si sunt speciale. In continuare iti vom da cele mai inspirate idei de marturii botez pe care sa le iei in considerare pentru evenimentul pe care urmeaza sa il organizezi. 
Cum ar trebui sa arate marturiile de botez pe care le vei oferi?

Prima categorie care imparte marturiile de botez este sexul bebelusului. Iti vei crestina baiatul sau fetita? De cele mai multe ori vei gasi marturii roz- pentru fete si bleu sau albastre pentru baieti. Desigur ca nu trebuie sa te limitezi la cele doua culori pe care le-am mentionat mai sus, iar daca tu iti doresti ca marturiile tale sa fie diferite, poti sa cauti ceva care sa aiba o combinatie speciala de culori.

Marturiile de botez sunt mici lucuri pe care invitatii le vor lua acasa cu ei drept amintire, asa ca trebuie sa fie ceva special. Poti sa alegi intre plicuri colorate si mici care sa contina o poezie speciala, cutiute cu bomboane, marturii in forma de suzeta sau biberon, sau chiar mici magneti de frigider in forma de barza. Posibilitatile sunt aproape nelimitate, iar singurul lucru care conteaza este sa alegi marturiile de botez care sa fie apreciate si care sa se potriveasca cu intregul eveniment. 
Pentru ca detaliile sunt foarte importante, marturiile trebuie sa fie alese cu atentie, in functie de felul in care va arata intreaga sala si de invitatiile pe care le-ai oferit persoanelor care vor fi prezente la evenimentul tau. De cele mai multe ori botezul poate avea o tema sau o combinatie cromatica folosita la pregatirea locatiei. Este o idee inspirata sa folosesti aceleasi culori si nuante si pentru marturiile de botez.

Daca esti in cautarea unui loc din care sa iei marturii de botez pentru evenimentul tau, RiBOX este locul pe care trebuie sa il vizitezi. Aici gasesti multe modele de marturii pentru botez, iar unul dintre ele se va potrivi cu siguranta cu evenimentul tau. 

5 comentarii: