Pareri despre costumele de baie deux piece



Vara este anotimpul soarelui si al culorilor vii, iar tinuta pentru plaja trebuie sa iti sublinieze frumusetea naturala si sa fie cu adevarat perfecta. Atunci cand alegem costume de baie, atat culoarea, imprimeul, cat si croiala acestora te pot pune in valoare, daca le alegi cu atentie.

Daca preferi sa optezi pentru costume de baie din doua piese, trebuie sa acorzi atentie topului, deoarece acesta te poate pune in valoare sau dimpotriva, poate periclita intreaga tinuta. Daca te bucuri de un bust generos, alege cu incredere costumele de baie cu top cu bretele sau legat in jurul gatului, astfel incat sa sustina armonios bustul. De asemenea, un top cu bretele iti va pastra proportiile naturale ale corpului, fara sa te stranga si fara ca sutienul sa cada in permanenta, lucru deloc estetic si o grija in plus pentru tine.


Costumul de baie format din doua piese, cu un top cu bretele, iti poate veni in avantaj si daca nu te bucuri de un bust de dimensiuni generoase, datorita noilor sutiene cu sistem “push up”, a caror croiala si forma iti vor oferi un aspect de invidiat.

Costumele de baie cu top fara bretele, de tip bustiera, se potrivesc perfect femeilor cu un bust de dimensiuni reduse, pentru ca in acest caz, sansele ca topul sa nu poata sustine greutatea si sa cada sunt foarte mici. Pentru a adauga volum bustului tau, alege un costum de baie cu  franjuri jucausi si moderni aplicati pe top sau un model cu volanase. Aceste modele de costume de baie se potrivesc perfect siluetei de tip para, adica cea proeminenta mai mult in partea soldurilor, sutienul voluminos echilibrand vizual proportiile corpului.

In cazul in care alegi costume de baie formate din doua bucati, acestea iti pot veni in ajutor si in cazul in care silueta ta este generoasa in partea de sus, dar saraca in volumul soldurilor. In aceasta situatie poti opta pentru un costum de baie al carui slip sa aiba atasate volanase, franjuri sau alte elemente care sa ofere volum in aceasta zona.

Atunci cand optezi pentru costume de baie deux piece, trebuie sa cunosti tipul siluetei tale, iar costumul de baie, ales cu atentie, va face minuni pentru proportiile tale.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu