Pareri despre bluzele elegante de sezon


In mijlocul sezonului rece, trebuie sa ramai cocheta si sa iti pui in evidenta calitatile cu hainele de dama NicoleStore! Chiar daca temperaturile nu ne dau voie sa purtam tricou, magazinul de haine online NicoleStore iti pune la dispozitie numeroase modele de bluze moderne si calduroase, perfecte pentru aceasta perioada din an.

Pentru zilele in care vrei sa fii eleganta si sa iti pui in evidenta silueta, alege camasa ALL WHITE Pure, potrivita atat pentru  o intalnire de afaceri, cat si pentru o cina romantica alaturi de partenerul tau. Cordonul cu care este prevazuta iti va accentua talia, iar materialul iti va imbraca minunat soldurile, oferindu-i corpului tau aspectul perfectiunii de clepsidra.

In zilele friguroase, alege sa fii eleganta si delicata purtand un pulover Stylish Soft Cream, calduros si foarte cochet. Puloverul Stlish Soft Cream are maneci lungi, insa este scurt, potrivit pentru fustele babydoll si pentru pantalonii cu talie inalta clasica. Datorita designului si croielii, puloverul Stylish Soft poate fi potrivit atat pentru o tinuta delicat-romantica, cat si pentru o tinuta moderna si plina de incredere. Accesorizeaza-l cu un colier din perle sau cu cercei voluminosi pentru un look de revista.


Este la moda designul geometric, iar din acest motiv, bluza Stylish Shapes Blue nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta in aceasta iarna! Avand aplicatii cu imprimeu geometric, bluza Stylish Shapes Blue este moderna, calduroasa si confortabila, potrivita pentru orice moment al zilei. Poart-o cu incredere atunci cand iesi in oras, in combinatie cu accesorii XXL.

Un obiect vestimentar care nu trebuie sa ii lipseasca niciunei femei din garderoba, mai ales in timpul iernii, este un body calduros si confortabil. Body Modish Molded Red este foarte practic, acoperind soldurile si spatele, ideal pentru zilele geroase. Poate fi purtat in combinatii cochete, alaturi de fuste, jeans sau colanti si poate fi purtat pe dedesubtul unei bluze sau chiar ca si element central. Avantajul unui body este acela ca se muleaza perfect pe linia corpului, este impermeabil, calduros si confortabil.



Daca vrei sa oferi senzatia unei siluete perfecte, alege bluza Stylish Simply LightBlue, cu crapaturi laterale si guler in forma literei „V”. Aceasta bluza este lejera, confortabila si va ascunde micile imperfectiuni ale corpului, punand accentul pe gat, bust si solduri, astfel incat corpul tau sa aiba un aspect frumos proportionat. Bluza Stylish Simply LightBlue este potrivita atat pentru birou, cat si pentru o seara in care mergi la cinema cu cea mai buna prietena. Pentru un efect inedit, accesorizeaza-l cu un lantisor cu pandantiv in forma literei „V”, astfel incat sa definesti perfect aceasta zona. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu