Pareri despre pareri

Poate o sa para patetic si ipocrit, venind tocmai de la mine, dar am de gand sa imi dau cu parerea despre oamenii care isi dau cu parerea, pe principiul care spune ca eu imi dadeam cu parerea inainte ca toate persoanele sa faca asta, sau, pe intelesul cititorilor mei cunoscatori de limba engleza “before it was cool”.

Cred ca am observat cu totii tendinta pe care o avem sa ne dam cu parerea despre orice subiect, indiferent ca il stapanim sau nu. Cred ca parerea unui specialist poate fi relevanta intr-o mare masura, dar parerea unui “parerolog” de cele mai multe ori nu are nicio putere. Cu toatea astea ne dam cu parerea in stanga si in dreapta in legatura cu lucruri pe care nu le cunoastem deloc sau le cunoastem doar intr-o foarte mica masura.

Oare oamenii simt nevoia sa isi spuna parerile dintotdeauna? Oare inainte de a exista facebook si alte retele sociale oamenii simteau nevoia sa spuna tot ce cred? De unde vine aceasta nevoie de a spune ce crezi? Vrem sa devenim cu totii lideri de opinie in cercurile noastre de prieteni si cunoscuti?

Parerea mea e ca nu putem da un raspuns concret, iar raspunsul nu ar fi neaparat de ajutor, in conditiile in care nu putem sa oprim extinderea acestui comportament. Poate candva ma voi opri si eu din a-mi spune mereu parerea aici. Voi pastra parerile pentru mine si le voi impartasi doar pe cele care conteaza, sunt relevante si pe care sunt sigur 100%.

Pana atunci, spor la pareri! 

Un comentariu:

  1. <a href="https://10most.net/does-home-depot-take-apple-pay/Does Home Depot Take Apple Pay</a>

    RăspundețiȘtergere